Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Steven Spielberg, ο Tom Hanks και η Meryl Streep Ενώνουν τις Δυνάμεις τους για την Ταινία «Pentagon Papers»

09 Μαρ 2017
209 φορές

 

Ο Steven Spielberg, ο Tom Hanks, και η Meryl Streep είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για την ταινία «The Post», μία ταινία η οποία – σύμφωνα με τις πηγές του Variety - επικεντρώνεται στην αποκάλυψη της Washington Post σχετικά με τα Pentagon Papers το 1971.

 

Ο Spielberg θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ πρωταγωνιστές θα είναι ο Hanks και η Streep. Η Amy Pascal, ιδιοκτήτρια της εταιρείας παραγωγής ταινιών Pascal Pictures, αγόρασε τα δικαιώματα από τη Liz Hannah το περασμένο φθινόπωρο, ενώ επικεφαλείς για τη παραγωγή θα είναι – εκτός από την Pascal – οι Spielberg και Kristie Macosko Krieger. Αποκλειστικοί παραγωγοί θα είναι ο Rachel O’Connor, μαζί με τους παραγωγούς Tim και Trevor White, της εταιρείας Star Thrower Entertainment, καθώς και ο Adam Somner.

 


Η ταινία θα συγχρηματοδοτηθεί από τις εταιρείες Fox και Amblin Entertainment. Η εταιρεία Fox θα αναλάβει την εγχώρια διανομή, ενώ η εταιρεία Amblin τη διεθνή διανομή, μέσω των συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει με τις εταιρείες Universal, eOne, Reliance, και άλλες.

 


Τα Pentagon Papers προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ πριν τη δημοσίευση του σχετικού άρθρου, όταν ο αρχισυντάκτης και η εκδότρια της Post, Ben Bradlee και Kay Graham αντίστοιχα, αμφισβήτησαν τη θέση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης όσον αφορά το δικαίωμα δημοσίευσης αυτών των εγγράφων.

 


Ο Hanks θα υποδυθεί τον Bradlee και η Streep θα υποδυθεί τη Graham. Και οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία CAA, συνεχίζουν την πορεία τους μετά από εξαιρετικά αναγνωρισμένους ρόλους, με την Streep να επιτυγχάνει την 20η της υποψηφιότητα για Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία «Florence Foster Jenkins» και τον Hanks να συγκεντρώνει πολλές ιδιαίτερα επαινετικές κριτικές για την ταινία «Sully».

 


Ο Spielberg ασχολείται προς το παρόν με την μετα-παραγωγή της ταινίας «Ready Player One» της εταιρείας παραγωγής Warner Bros., ενώ ταυτόχρονα προωθεί την προ-παραγωγή της ταινίας «The Kidnapping of Edgardo Mortara», με πρωταγωνιστές τους Mark Rylance και Oscar Isaac.

 


Οι παραπάνω ειδήσεις δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα Deadline Hollywood.

 

Προσθέστε το σχόλιό σας

1000 Characters left


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα