Οργάνωσε την επαγγελματική σου ζωή με τις δωρεάν εφαρμογές για android και iOS της Google

24 Ιαν 2017
459 φορές

Όλοι θέλουμε να ήμαστε καλύτεροι και πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας, πως όμως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό με τη βοήθεια της τεχνολογίας;

Σε αυτό το άρθρο θα βρεις τις περισσότερες δωρεάν εφαρμογές που θα οργανώσουν την επαγγελματική σου ζωή!

Η οργάνωση είναι το παν, πόσο μάλλον όταν έχεις θέση ευθύνης και πρέπει να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι παρακάτω εφαρμογές θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια:

 

Google Calendar (Ημερολόγιο Google)


google calendar

Οργάνωσε το πρόγραμμα σου με ελάχιστες κινήσεις. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείς να σημειώσεις πότε, που με ποιόν και γιατί έχεις συνάντηση και να ορίσεις εσύ πότε θες να σου το υπενθυμίσει.

Το GUI (graphical user interface) είναι πολύ απλό και θα εξοικειωθείς μαζί του πολύ γρήγορα! Το θετικό με τις συγκεκριμένες εφαρμογές google είναι ότι συγχρονίζονται με τον λογαριασμό σου στη google και επομένως κάθε συσκευή (Υπολογιστής, tablet ή κινητό) η οποία έχει συγχρονιστεί με αυτόν το λογαριασμό είναι ενημερωμένη αυτόματα για τα πάντα.

Αυτό σημαίνει ότι το συμβάν που θα καταγράψεις στο app του κινητού σου θα είναι διαθέσιμο και στον υπολογιστή σου αλλά και στο tablet σου, έτσι θα έχεις τον έλεγχο πάντα, όποια συσκευή και αν χρησιμοποιείς!


Google Drive / Dropbox


                     google drive                                            google dropbox

       
Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας έχετε ακούσει για το «σύννεφο» που όλο και βαραίνει... προφανώς μιλάμε για ένα σύννεφο δεδομένων και όχι για ένα σύννεφο βροχής, αλλά πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα!

Όχι, δεν θα αρχίσει να βρέχει υπολογιστές, αν σκεφτήκατε αυτό, το «σύννεφο» ή αλλιώς cloud συμπεριφέρεται όπως ένα πραγματικό σύννεφο. Το πραγματικό σύννεφο κρατάει μέσα του σε μορφή υδρατμών το νερό, ενώ το cloud κρατά τα δεδομένα σας.

Τι σημαίνει αυτό; Τέρμα στα USB που χάλασαν τελευταία στιγμή στα οποία είχατε μέσα τη παρουσίαση σας καθώς και στην καθολικότητα της πληροφορίας στους υπολογιστές. Δεν είναι ανάγκη να έχετε την παρουσίαση μόνο στον υπολογιστή σας, τώρα πλέον μπορείτε να την έχετε ταυτόχρονα και στο κινητό σας και στο tablet σας.

Τι κάνει λοιπόν η συγκεκριμένη εφαρμογή: κρατάει ότι δεδομένο θέλετε εσείς να έχετε πάντα μαζί σας ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιαδήποτε συσκευή σας. Απλό έτσι; Άρα πλέον μπορείτε να κρατάτε οργανωμένα και ψηφιοποιημένα σε φακέλους ότι έγγραφα απαιτεί η δουλειά σας!

 

Google Docs (Έγγραφα Google)


google docs

Με τις εφαρμογές Google Docs, θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να γράψετε ένα word αρχείο, να δημιουργήσετε μια παρουσίαση PowerPoint ή και ακόμα να δουλέψετε πάνω σε excel έγγραφο χωρίς απαραίτητα να χρεωθείτε μια περιουσία για να αγοράσετε τα office. Η λογική είναι ίδια, τα πάντα παντού, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε οργανωμένα όλα σας τα έγγραφα και παρουσιάσεις σε μια εφαρμογή! Τέλος σας δίνετε η δυνατότητα πέρα από το να ανοίγετε ξένα word,PP και excel αρχεία αλλά και να τα επεξεργάζεστε!


Από τον Αναστάσιο Μέξια

 

Προσθέστε το σχόλιό σας

1000 Characters left


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Online περιοδικό ποικίλης ύλης. Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

 

Photo Gallery